gtag('config', 'G-8V1G8JK4B4');
default

Видеодомофонни системи

В днешно време сигурността трябва да бъде поставена на първо място и затова видеонаблюдението е чудесен вариант да защитите домът си от злонамерени посетители. За да сте сигурни кой стои пред вратата Ви или кой обикалят около дома Ви когато не сте си вкъщи е добре да имате видеодомофонна система.
При изборът на подходящата такава е от решаващо значение качеството на камерата. В нашите видео комплекти са вградени висококачествените камери, които показват входната зона с изключително качество на изображението. 
Видеодомофонните системи на фирма S. Siedle & Söhne GmbH имат значителни предимства както по отношение на сигурността, така и на удобството в сравнение с конвенционалните домофонни системи. И всичко това с добавения бонус за изключителната инсталация и дизайнерска гъвкавост.
Видеодомофонните системи "Siedle" осигуряват максимална свобода за дизайн както на външните, така и на вътрешните  станции.
 

Вътрешни

Класически с ръкохватка или като хендсфри, монтиран на стената или масата, като стандартен модел или с луксозни функции в метално, дървено или бояджийско покритие - изборът е ваш.