gtag('config', 'G-8V1G8JK4B4');
default

За клиенти

Siedle поставя Клиента в центъра на своя свят. Нищо друго не е толкова важно, колкото нуждите и желанията на клиента. Никой друг не предлага толкова много възможности за индивидуализиране на домофонните системи, както фирма Siedle. Затова и продуктите на Siedle са толкова специални, толкова лични и толкова индивидуални. Дали става дума за Вашата вила, Вашия офис или за многофамилна жилищна сграда, Siedle ще Ви предложи това, от което Вие имате нужда и по начина, по който си го представяте.

Ние работим с голям кръг от различни клиенти – от специалисти в бранша, през строители, до крайни клиенти физически лица. В зависимост от нуждите Ви можем да предложим подходящото и адекватно ниво на обслужване. Siedle произвежда и предлага така наречените комплекти, които представляват външна и вътрешна домофонна станция заедно и по тях промени не могат да се правят. Това са преди всичко бюджетни решения за стандартни нужди на клиентите. Ако искате обаче да получите индивидуални решения, съобразени с личните нужди на клиента, то тогава добре дошли в света на Siedle. На този линк https://www.siedle.com/en-gb/home/service/configurator/ е нашият конфигуратор и Вие можете да опитате сами да конфигурирате Вашия мечтан домофон. Никой не предлага по-голямо многообразие от Siedle и Вие ще се убедите в това:
- можете да изберете начина на монтаж на външната домофонна станция, като той може да бъде в 4 варианта: повърхностен монтаж върху стена; вграден монтаж с потъване в стена; монтаж в една повърхнина с друг елемент, например панелна врата или окачена фасада; монтаж в стъкло
- можете да изберете форма – по-тясна и издължена или по-квадратна/правоъгълна, в зависимост от особеностите на Вашата фасада
- можете да изберете размерите на домофонната станция, в зависимост с колко място за монтаж разполагате
- можете да изберете модел и ниво на домофонната система от 4 различни варианта – комплекти, Vario, Classic или Steel
- можете да изберете покритие на външната станция като например месинг, стомана, PVD или пък цвят по RAL по Ваш избор
- можете да изберете различни функционалности от голямото многообразие на функции, което предлагаме – комуникация, контрол на достъпа, прехвърляне на обажданията към мобилно устройство, умна пощенска кутия, която сигнализира, ако в нея има поща и т.н.

Архитекти и интериорни дизайнери
Архитектите и интериорните дизайнери са нашите естествени партньори при изготвянето на концепцията за домофонна система и на визията на фасадата.